Uložit Uloženo

Za skřítky i dětskými hřišti do Wilsonova lesa

Omalovánky všechny vybarvené, pohádky zapamatované od začátku až po zvonec konec a nápady na zábavu pro malé caparty pomalu (ale jistě) docházejí? Vydejte se s nimi mezi stromy Wilsonova lesa, kde nejenže postavíte domky pro lesní skřítky, ale především si užijete kopu zábavy na dětských hřištích! 

Zaručený recept proti nudě

Spojte příjemné s užitečným a naplánujte svým ratolestem odpoledne plné zábavy na čerstvém vzduchu. Wilsonův les, brněnskými rodiči označovaný jako jedno z nejlepších míst pro procházky v Brně, objevíte v městské části Žabovřesky. Se svou rozlohou o skoro 35 hektarech se jedná o největší lesopark v Brně. Objevíte tu řadu krásných dětských hřišť tři jsou umístěna v těsné blízkosti u sebe nad Sportovní halou Rosnička, další pak u východu z lesa na ulici Havlíčkova.

Můžu sem s kočárkem, ptáte se? Přece byste nejmenšího sviště nenechali doma samotného… Lesopark je přístupný i kočárkům je protkaný zpevněnými cestami. Čeká vás však fyzicky náročnější tlačení kočárku do kopce.

Tip: A pokud vám vyhládne, skočte si na něco dobrého do restaurace Rosnička. 

Lajk od maminky Katky

Na hřištích najdete houpačky, sítě, skluzavky, ale i domeček s tabulí na kreslení a velké pískoviště. Díky stínu stromů je tu příjemně i v létě.

Nahoru