Servis a plnění klimatizace ve voze s možností dezinfekce interiéru

2 000 Kč −50 % 999 Kč
Koupit
Auto&Pneu Servis Tomáš Novák (kontakt) Brno  (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Jiří Řehořek

Jak mám prosím rozumět termínu „doplnění 600 gr.“?
Mám obsah klimy cca 950gr. Doplnění 600gr tedy znamená rozdíl mezi odsátým chladivem a doplněním do plna?? nebo odsátí a doplnění do 2/3 ?
Pokud by se mělo plnit více jaký je prosím příplatek ? Popřípadě jste schopni lokalizovat únik či závadu klimy ?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Jiří, děkuji vám za dotaz. Ten jsem ověřovala přímo u poskytovatele služby a mám pro vás zprávu, že 600 gr. pro doplnění je v ceně. Pokud máte obsah klimatizace větší, bude poté potřebné rozdíl doplatit přímo na místě. U většiny aut se však standardně nedoplácí. Veškeré další informace vč. rezervace termínu je poté možné ověřit také telefonicky a to na +420 775 004 094. S přáním hezkého dne, Lenka ze Slevomatu

Jiří Řehořek

Dobrý den.
Jak je to prosím s termíny (třeba do týdně / 14 dnů) ?. Šlo by to kdyžtak spojit s čištěním vozidla ??
Díky za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Jiří, děkuji vám za dotaz. Ten jsem ověřovala přímo u poskytovatele služby a mám pro vás zprávu, že na klimatizaci má poskytovatel volné termíny prakticky ihned, v rámci čištění potom začátkem června. Je proto potřeba si předem službu čistění auta s doplněním klimatizace nahlásit a nebo se domluvit zvlášť na jedno nebo druhé. S přáním hezkého dne, Lenka ze Slevomatu

Petr Holuša

Pro jaké je to chladivo? Typ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkuji za dotaz.

Tato nabídka se vztahuje pro typ R134a. Pokud byste měl zájem o jiný typ, obraťte se prosím přímo na poskytovatele služby na tel. čísle +420 775 004 094.

S přáním hezkého dne, Eva

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru